مواد لازم

پودر نارگیل چرب –300 گرم

شیر عسل – 1 قوطی

روکش شکلات :

شکلات تخته ای تلخ – 250 تا 300 گرم

روغن مایع – 3 قاشق غذاخوری

وانیل - ½ قاشق چایخوری

با تشکر از وبسایت آموزش آشپزی خاتون

شکلات بونتی (نارگیلی )

توضیحات

شکلات بونتی یا شکلات نارگیلی یکی از شیرین های پر طرفدار در جهان هست . ترکیب شکلات و نارگیل طعم فوق العاده ای به این شیرینی میدهد . 

طرز تهیه

پودر نارگیل چرب و شیر عسلی را در ظرف مناسبی بریزید . روی حرارت خیلی ملایم گذاشته و هم بزنید تا خوب مخلوط شده و حالت خمیری پیدا کند . از روی حرارت برداشته کمی که از حرارت افتاد در دست خودتون شکل دهید یا در قالب که کاغذ روغنی گذاشته اید ریخته و برش بزنید . مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود . در این مدت شکلات را بصورت بن ماری حل کنید روغن مایع و وانیل را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کنید تا مواد روان و بدون گلوله داشته باشید . از روی حرارت برداشته شیرینی نارگیلی را روی توری گذاشته و مایع شکلات که تا اندازه ای از حرارت افتاده روی شیرینی ها ریخته و بلافاصله در یخچال چند ساعتی قرار دهید .

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
برای شروع باید درخواست مرورگرتان را تایید کنید.

هدف این وبسایت نمایش رستوران های اطراف شماست.
دسترسی به مشخصات مکانی توسط شما تایید نشد.


از مرورگر دریافت کتید. این بار تایید خواهم کرد (بهترین روش ، پیشنهاد ما)

از روی نقشه گوگل انتخاب خواهم کرد (روش جایگزین)

دریافت موقعیت مکانی
Download From Appstore Download For Android Download From Microsoft Store web Version
All rightes reserved for foogi.ir 2016